مشخصات :
برای اولین بار در ایران، محصولات غذایی بر پایه شیرین کننده 100% طبیعی استویادر این شیرینی مربایی هیچگونه شیرین کننده مصنوعی اعم از سوکرالوز، آسپارتام، سوربیتول،ایزومالت ،شکر و ... به کار نرفته است.برای شیرین نمودن این شیرینی مربایی، از شیرینی 100% طبیعی استویا استفاده شده است.از این رو شیرینی موجود در این شیرینی مربایی طبیعی بوده و به دلیل کالری و چربی صفر آن جذب بدن نمی شود ولی کام شما شیرین می شود.شیرین کننده طبیعی استویا که در این شیرینی مربایی به کار رفته می تواند قند خون، چربی خون و فشار خون شما را کنترل نماید و در صورت مصرف طولانی مدت می تواند در بهبود و بالا بردن سیستم ایمنی بدن نیز موثر واقع شده و موجب پیشگیری از بیماریهای دیابت، پوکی استخوان، پوسیدگی دندان، بیماری های کلیوی و کبدی گردد.هر چقدر دوست دارید شیرینی مربایی بخورید اما چاق نشوید .ارزش سلامتی شما بسیار است و قیمت ندارد.بنابراین، آگاهانه انتخاب کنید، سالم زندگی کنید و از زندگی لذت ببرید ، با محصولات استویابرای اولین بار در ایران و خاورمیانه عرضه محصولات غذایی با پایه شیرین کننده گیاهی ، گیاه استویا، 100% طبیعیمعجزه شیرین قرن 21گیاه استویا از صدها سال پيش در آمريکاي جنوبي براي شيرين کردن انواع نوشيدني ها به کار مي رفته و امروزه نيز به دليل مزاياي آن بيش از 150 ميليون نفر در جهان از قند اين گياه استفاده مي کنند. ماده شيرين کننده حاصل از گياه استويا که به «ریبودیوساید» معروف است ، کالري زا نبوده و موجب کاهش ميزان قند وفشار خون در افراد ديابتي می شود. استويا بر خلاف شيرين کننده هاي شيميايي (مثل آسپارتام، ساخارین و سوکرالوز) اثرات مضر جانبي براي مصرف کننده ندارد، 200 تا 300بار از شکر (ساکارز) شيرين تر است. به دماي بالا مقاوم است (مقاوم در برابر حرارت 200 درجه سانتيگراد) و بر خلاف شکر، سوخته و قهوه اي نمي شود و به راحتي مي تواند در توليد نان هاي شيرين مورد استفاده قرار گيرد.بر خلاف شکر مصرف آن اثر کاهنده درمانی بر روی قند خون دارد و بيماران ديابتي به راحتي مي توانند از آن استفاده کنند.اين گياه حاوي ويتامين ها و مواد معدني از جمله مواد زیر می باشد: منیزیم(Mg) ريبوفلاوين(B2) کُرُم(Cr) پتاسيم(K) نياسين(B3) زينک(Zn) سلنيوم(Se) سديم(Na)استویا تنها شیرین کننده 100% طبیعی بدون هیچگونه مواد افزودنی شیمیایی است.خواص استویا:پایین آورنده قندخون پایین آورنده فشارخون پایین آورنده چربی خون مفید برای تناسب اندامجلوگیری از پوسیدگی دندان جلوگیری از پیری زودرس مبارزه با میکروب های بیماری زا 100% بدون کالری و طببیعیبه نظر شما شیرین کننده های مصنوعی بی ضرر هستند؟لیست شیرین کننده های مصنوعیشربت مالتيتول مانيتول تخميري نمک آسپارتام فروكتوز آليتام گلوكز ايزومالت آسپارتام ساكارز ساخارین سوكرالوزنشاسته هیدروژنه هیدرولیزه شده شربت سوربيتول مانيتول سوربيتول لاكتيتول مالتوز مالتيتول تائوماتين زايليتول اريتريتولآگاهانه انتخاب کنید، درست انتخاب کنید، سالم زندگی کنید.در مورد شکر چه می دانیم؟ماده کریستالی سفید رنگ که به عنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندرقند بدست می آید.قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامین ها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.محصولی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده ای است که استفاده از آن فایده ای برای بدن ندارد. درواقع به زبان ساده، شکر یک ماده اعتیادآور است. مهمترین دلایلی که نشان می دهند شکر از هر سم، دارو و یا ماده مخدری خطرناکتر است، عبارتند از:1. نقش عمده ای در پوسیدگی دندانها دارد.2. عامل اصلی دیابت است (افزایش قند خون)3. در ایجاد بیماری های قلبی، تصلب شرائین، بیماری های روحی، افسردگی، پیری، فشار خون بالا وسرطان نقش دارد.4. باعث عدم تعادل هورمونی بدن و آسیب به غدد داخلی بدن مثل غدد فوق کلیوی و لوزالمعده می شود.5. باعث خستگی مزمن می شود.6. افزایش اضطراب کج خلقی را باعث می شود.7. افزایش اضطراب و ترس را در خانمهای حساس تشدید می کند.8. کاهش وزن را در افراد چاق مشکل می سازد، زیرا با مصرف زیاد قند، مقدار انسولین خون افزایش می یابد که این منجر به افزایش کربوهیدراتها وچربی در بدن می شود.تحقیقات بر روی 12 نفر بیمار دیابتی ( 4 زن و 8 مرد) با سنین بالای 65 سال انجام شده است. نتایج تحقیقات با استفاده از پودر استویا نشان داده است که مصرف 1 گرم استویا در هر وعده غذایی بعد از 4 ساعت به موازات کاهش 18 درصدی قند خون ، باعث افزایش 40 درصدی ترشح انسولین گردیده است همچنین مصرف استویا پس از صرف غذا در بیماران دیابتی ، باعث پایین آمدن سطح اسیدهای چرب آزاد خون ، کاهش سطح گلوگاکون پپتیدی خون، و کاهش فشار خون سیتولیک و دیا ستولیک گردیده است. جامعه هدف برای این محصول به طور تقریبی عبارتند از :1. افراد دیابتی 2. افرادی که می خواهند رژیم بگیرند. 3. افرادی که می خواهند مبتلا به بیماری های خاص اعم از بیماری دیابت و پوکی استخوان نشوند .عوارض ناشی از استفاده از شیرین کننده های مصنوعی در دراز مدت:عامل اصلی دیابت پوسیدگی دندان افزایش وزن بزرگ کننده کلیه و کبد کم کننده گلبول خون اسهالخطرناک در حاملگی اختلالات عصبی درد ماهیچه تضعیف غدد طحال تورم مفاصل پوست سردردکم کننده وزن جنین حمله های عصبی،گیجی و کرختی خارج شدن مثانه از حالت طبیعی و درد شکمی گیجیمسهل کننده یا نفخ در کودکان و بارداران احتمال بروز سرطان خون ،سرطان مغز،سرطان مثانهطریقه تست قند خون:هر نوع نوشیدنی گرم و یا سرد را توسط هر یک از ساشه های استویا با ذائقه خود ( حداکثر 2 ساشه) میل بفرمائید و جهت تست قند خون خود در طول دوره درمان 28 روز متناوب در طی 2 مرحله یکبار ناشتا و یکبار بعد از صرف صبحانه یادداشت بفرمائید.قابل ذکر است داروهای مربوط به تجویز پزشک متخصص دیابتتان را قطع نفرمائید.منتظر محصولات دیگر ما باشید:♦ شیرین کننده ( ساشه) استویا ♦ شیرینی و کیک استویا ♦ آبنبات ♦ گز ♦ سوهان ♦ نوشیدنی
دابی -