مشخصات :
مدیریت آشپزخانه هتل ( کترینگ ) کد دوره 117جایگاه شغلی : اشتغال در هتل ؛ رستورانها و تالارها به عنوان سرپرست آشپزخانه و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی مدیر آشپزخانه ها در هتل یا تالارها و رستوران های تاپ یا آشپزخانه های موسسات ؛سازمان ها ؛ ارگان ها ؛ شرکت های خصوصی و دولتی؛ مراکز آموزش عالی ؛ و بیمارستان ها ؛ اشتغال به امور پیمان کاری طبخ و توزیع غذا ؛ شرکت در مناقصه های مربوطه.هدف دوره : آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل مربوط به غذا و نوشابه بویژه آشپزخانه ها ؛ انبارداری ؛ محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات غذا و نوشابه.محتوای دوره : 1- تاریخچه هتل؛ سازمان هتل های بین المللی . 2- مهارت های فردی و ارتباطی ؛ آداب معاشرت و الگوهای رفتاری.3- آشنایی با صنعت گردشگری. 4- اصول مدیریت آشپزخانه( کترینگ) 5- شناخت ویژگی های انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها. 6- عملیات تهیه و تولید غذا.7- استاندارد لوازم؛تاسیسات؛تجهیزات و طراحی فضای داخلی آشپزخانه ( کترینگ )8- نگهداری و بهداشت مواد غذایی( انبار ها؛ سردخانه و ...)9- ایمنی؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث.10- کنترل هزینه ها11- بازدید از آشپزخانهکارگاه آموزشی یا کارورزی : داردالزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی در هر بخش و هر رده ای ؛ خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛ برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛ روحیه خستگی ناپذیر ؛ دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛ دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .توصیه ها : تساط کامل به آشپزی و شناخت کامل غذا ها و نوشیدنی ها ؛ پیش غذا ها و ... توصیه می شود .طول مدت دوره : 48 ساعت آموزشینوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگریساعات برگزاری کلاسها : 16:30 تا 18:30 روزهاي شنبه و سه شنبهمحل برگزاری کلاسها : در محل موسسهنحوه پرداخت : نقداً در زمان ثبت نام.
آشپزی - آموزش آشپزی - آموزش سرآشپزی - آموزش سرآشپزی کنتینانتال - آموزش آشپزی ملل - آموزش کافی شاپ حرفه ای - آموزش فست فود حرفه ای - آموزش قنادی و شیرینی پزی حرفه ای - آموزش نان فانتزی - آموزشگاه فنی و حرفه ای - آموزش نان های غنی شده - موسسه آموزش هتلداری و گردشگری - آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی - گردشگری - آموزش هتلداری و مهمان داری - آموزش - آموزش غذا و دسر و کیک و شیرینی - نانوایی - آموزش هتل داری - آموزش مدیریت هتل داری -