مشخصات :
دوره کنترل هزینه ها در بخش غذا و نوشابه هتل کد دوره 113جایگاه شغلی : اشتغال در هتل ؛ رستورانها و تالارها به عنوان مدیر بخش کاست کنترل ؛ کمک حسابدار و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات یا کاست کنترل در هتلها ؛ رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .هدف دوره : آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی ؛ انبارداری ؛ محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی.محتوای دوره : 1- محاسبه هزینه ها ؛ فروش و سود در بخش غذا و نوشابه. 2- طراحی منو و آنالیز غذا.3- کنترل خرید ؛ تحویل ؛ انبارداری و مصرف غذا و نوشابه. 4- کنترل تهیه مواد غذایی (پرس ؛ کیفیت ؛ کمیت ) 5- کنترل فروش غذا و نوشابه. 6- سرقت؛ مفقودی؛تخریب وسایل و مواد غذایی.7- کنترل هزینه های اداری و پرسنلی.8-تدوین شیوه های نظارت و بازرسی در هتل.کارگاه آموزشی یا کارورزی : نداردالزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛ خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛ برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛ روحیه خستگی ناپذیر ؛ دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛ دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .توصیه ها : تسلط نسبی به کلیات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری .طول مدت دوره : 24 ساعت آموزشینوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگریساعات برگزاری کلاسها : 16:30 تا 18:30 روزهاي شنبه و سه شنبهمحل برگزاری کلاسها : در محل موسسهنحوه پرداخت : نقداً در زمان ثبت نام.
آشپزی - آموزش آشپزی - آموزش سرآشپزی - آموزش سرآشپزی کنتینانتال - آموزش آشپزی ملل - آموزش کافی شاپ حرفه ای - آموزش فست فود حرفه ای - آموزش قنادی و شیرینی پزی حرفه ای - آموزش نان فانتزی - آموزشگاه فنی و حرفه ای - آموزش نان های غنی شده - موسسه آموزش هتلداری و گردشگری - آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی - گردشگری - آموزش هتلداری و مهمان داری - آموزش - آموزش غذا و دسر و کیک و شیرینی - نانوایی - آموزش هتل داری - آموزش مدیریت هتل داری -