مشخصات :
دوره مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشیدنی در هتل کد دوره 112جایگاه شغلی : اشتغال در هتل ؛ رستورانها و تالارها به عنوان میزبان ؛ سرمیزبان و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات در هتلها ؛ رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .هدف دوره : آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی و میزبانی رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی ؛ آشنایی با روشهای مختلف پذیرایی و وظایف مدیران تشریفات ؛ ایجاد همخوانی و تشریح و تفهیم وظایف اختصاصی میزبانان با توجه به سیستم کاری محل خدمت ؛ انتظارات و الزامات مورد در خواست سازمان مطبوع ؛ برنامه ریزی پرسنلی .محتوای دوره : 1- تاریخچه رستوران و پذیرایی و وظایف میزبان. 2- بخش غذا و نوشابه در هتل.3-مهارت های فردی و ارتباطی. 4- روشهای سرویس دهی. 5- آشنایی عمومی با منو و رسپی غذاهای گوناگون و نوشیدنیها. 6- وسایل و لوازم پذیرایی و مصرف غذا7- چیدمان میز8- ایمنی ؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث9- مهارت های میهمانداری.10- آشنایی با محیط رستوران.کارگاه آموزشی یا کارورزی : داردالزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛ خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛ برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛ روحیه خستگی ناپذیر ؛ دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛ دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .توصیه ها : شاغلین این بخش در ارتباط مستقیم با میهمانان هستند پس لبخند دائمی باید جزء لاینفک چهره باشد .طول مدت دوره : دو ماهنوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگریساعات برگزاری کلاسها : 16:30 تا 18:30 روزهاي شنبه و سه شنبهمحل برگزاری کلاسها : در محل موسسهنحوه پرداخت : 50 % پیش پرداخت50% الباقی طي چك به تاريخ یک ماه بعد از تاریخ آغاز کلاس.
آشپزی - آموزش آشپزی - آموزش سرآشپزی - آموزش سرآشپزی کنتینانتال - آموزش آشپزی ملل - آموزش کافی شاپ حرفه ای - آموزش فست فود حرفه ای - آموزش قنادی و شیرینی پزی حرفه ای - آموزش نان فانتزی - آموزشگاه فنی و حرفه ای - آموزش نان های غنی شده - موسسه آموزش هتلداری و گردشگری - آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی - گردشگری - آموزش هتلداری و مهمان داری - آموزش - آموزش غذا و دسر و کیک و شیرینی - نانوایی - آموزش هتل داری - آموزش مدیریت هتل داری -