مشخصات :
مدیریت تشریفات و مراسم در هتل کد دوره 114جایگاه شغلی: مدیران هتل ها ؛ مدیران داخلی هتل ؛ مدیران تشریفات و غذا و نوشابه در هتل ها ؛ دانشجویان گردشگری و هتلداری ؛ مدیران روابط عمومی؛ خدمات و تشریفات اداری در سازمان ها و شرکت ها ؛ مدیران داخلی رستوران ؛ مدیران تالارهای پذیرایی ومدیران موسسات برگزاری ضیافتهای خصوصی ومجالس ؛ پیمانکاران مرتبط ؛ مدیران اجرایی و سوپروایزرها ؛و تمامی دیگر علاقه مندان.هدف دوره : آشنایی دست اندرکاران وعلاقه مندان به راه اندازی ومدیریت رستوران ؛ تالارهای پذیرایی ؛ موسسات برگزاری ضیافتهای خصوصی و مجالس و پیمانکاران ؛ بر گزاری ضیافتهای خصوصی ومجالس و پیمانکاران با اصول بنیادین خدمات پذیرایی ؛ چگونگی قراردادهای پیمانی ؛ قوانین ومقررات جاری مواد غذایی ؛ مسائل مربوط به کیفیت خدمات و کیفیت موادغذایی در تمامی مراحل ؛ کسب اطلاعات درمورد پخت وآشپزی به منظور ایجاد کنترلهای لازم آشنایی نسبی با مدیریت آشپزخانه برنامه ریزی های شغلی تهیه منو و مسائل مربوط به اموراجرایی برگذاری ها الزامات وتوانمندی ها. محتوای دوره :1- آشنایی با مفهوم تشریفات و مراسم خاص Special events 2- انواع مراسم خاص3- بازاریابی و رقابت در برگزاری مراسم4- هماهنگ کردن مراحل مختلف مراسم 5- تهیه برنامه کاری در برگزاری مراسم6- طراحی مکان برگزاری مراسم7- امکانات مورد نیاز برگزاری مراسم8- مدیریت جمع آوری و دفع مواد زائد در مراسم.9- سیستم های ارتباطی در مراسم.10- طراحی دکور و صحنه در مراسم.11- نحوه چیدمان صندلی در مراسم.12-ارائه خدمات به افراد با نیازمندی های خاص( معلولین)13-پارکینگ اتومبیل ها در مراسم.14-محل و چگونگی ورود و خروج میهمانان در مراسم15-طراحی مکان ارائه اطلاعات به میهمانان.16-صدور کارت شناسایی برای شرکت کنندگان و مجریان.17-پذیرش و ثبت نام میهمانان.18-سیستم حمل و نقل وسایل؛تجهیزات و میهمانان19-تهیه و اهدای جوایز.20-سبزی آرایی ومیوه آرایی.21-ایمنی؛امنیت و شرایط اضطراری.22-پذیرایی غذا و نوشابه در مراسم.23-اختتامیه و جمع آوری محل برگزاری مراسم.24-استقبال و بدرقهمیهمانان مهم.کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد الزامات یا پیش نیازها: دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه و سابقه کار مرتبط . توصیه ها : داشتن روحیه میهمان نوازی و خوشرویی ؛ علاقه به مشاغل خدماتی و صبر و تحمل چرا که مهمان مسئولیتی در قبال خستگی ناشی از کار شما ندارد .طول مدت دوره: حدود یک ماه معادل 62 ساعت آموزشی. نوع گواهی نامه صادره: سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری . ساعات برگزاری کلاسها : 16:00 الی 19:30 ؛ 09:00 الی 12:00 دو روز در هفته محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه به آدرس خیابان کریمخان زند ؛ تقاطع سپهبد قرنی ؛ جنب بانک تجارت ؛ شماره196 ؛ طبقه سوم شرقی موسسه هورریزان. نحوه پرداخت : نقدا" در زمان ثبت نام .
آشپزی - آموزش آشپزی - آموزش سرآشپزی - آموزش سرآشپزی کنتینانتال - آموزش آشپزی ملل - آموزش کافی شاپ حرفه ای - آموزش فست فود حرفه ای - آموزش قنادی و شیرینی پزی حرفه ای - آموزش نان فانتزی - آموزشگاه فنی و حرفه ای - آموزش نان های غنی شده - موسسه آموزش هتلداری و گردشگری - آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی - گردشگری - آموزش هتلداری و مهمان داری - آموزش - آموزش غذا و دسر و کیک و شیرینی - نانوایی - آموزش هتل داری - آموزش مدیریت هتل داری -