مشخصات :
مدیریت عمومی هتلمديريت عمومي واحدهای اقامتی با رستورانحضوري – فشرده نیم حضوری کد دوره 108جایگاه شغلی : مدیریت هتل و دیگر انواع واحدهای اقامتی ؛ مدیریت داخلی یا مدیریت هر یک از بخشهای هتل ؛ اشتغال به عنوان سوپروایزر در صورت احراز امتیاز لازم ؛ اشتغال در هر یک از بخشهای هتل به عنوان پرسنل اجرایی با توجه به سابقه کار ؛ علایق و توانمندی های فردی .هدف دوره : ایجاد آشنایی عمومی با ساختار سازمانی و ماهیت انواع واحدهای اقامتی با رستوران در فراگیران ؛ آشنایی با اصول مقدماتی مدیریت بخشهای گوناگون و ارتباط بین بخشها ؛ آشنایی با مسئولیتها و وظایف سازمانی پرسنل در تمامی بخشها و الزامات ؛ توانمندی ایشان ؛ جهت تصدی مسئولیتها ؛ ایجاد تغییرات مثبت رفتاری در شاغلین این رشته و بهبود کیفیت خدمات و جلب هر چه بیشتر رضایت میهمانان .محتوای دوره : در این دوره سرفصلهای آموزشی عبارتند از:1- هتل های بین المللی(انواع مختلف هتل ها ؛ درجه بندی ؛ طبقه بندی)2- شناخت صنعت گردشگری3- مدیریت و سرپرستی در هتل 4- مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش میهمان هتل5- مدیریت و نظارت بر بخش اتاقداری و خانه داری هتل6- مدیریت و نظارت بر بخش غذا و نوشابه هتل7- مدیریت و نظارت بر بخش مالی و اداری هتل8- زبان انگلیسی تخصصی هتل داری9- ایمنی؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث10- مهارت های فردی و ارتباطی (آداب معاشرت اجتماعی ؛ رفتار ؛ گفتار ؛ پوشش ؛ آراستگی)11- قوانین و مقررات و ضوابط هتلداری12- آشنایی با اصول آشپزی عمومیبه فراگیران آموزش داده میشود تا با به کارگیری این آموزش ها در حین کار اجرایی تجارب بیشتری را کسب نمایند . در این حیطه هر روز کاری تجربه و آموزشی جدید می باشد.کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد ؛ معادل 120 ساعت در هتل 4 ستاره. الزامات یا پیش نیازها : علاقه به فعالیتهای خدماتی ؛ سلامت کامل روحی و جسمی ؛ خوش رویی و روحیه بالای میهمان نوازی. دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم برای فراگیران این دوره جهت صدور گواهی نامه الزامی است .توصیه ها : تسلط به هر چند زبان خارجی گامی است برای موفقیت هر چه بیشتر فراگیران.طول مدت دوره : حدود 3 ماه .نوع گواهی نامه صادره : سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری .توجه 1 ) مدارك صادره قابل ترجمه بوده و به تائيد وزارت دادگستري و وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران مي رسد .توجه 2) اين موسسه هيچگونه تعهدي در قبال اشتغال به كار فراگيران يا كسب مجوزهاي كار و تاسيس مراكز شغلي يا كسب وام و اعتبارات از سازمانها ؛ ارگانها؛ اتحاديه ها صنوف و بانكها ندارد . توجه 3 ) فراگيران علاقه مند به دريافت كد بين المللي از وزارت كار و امور اجتماعي مي توانند با شركت در آزمون ادواري وزارت كار و سازمان فني حرفه اي راساً اقدام فرمايند.ساعات برگزاری کلاسها : روزهای پنجشنبه از ساعت 0900 الی 1700 به صورت فشرده . محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه .میزان شهریه دوره : 4/000/000 ریال ( قیمت مصوب سازمان 4/420/000 ریال ).هزینه های مربوط به دوره کارورزی در هتل و هزینه جزوات تماماً به عهده فراگیران گرامی می باشد. نحوه پرداخت : 50 % پیش پرداخت الباقی طي يك فقره چك به تاريخ سر رسيد یک ماه بعد از شروع دوره .فشرده نيم حضوري : موسسه بين المللي هوريزان دوره مديريت واحدهاي اقامتي و هتلداري را به صورت فشرده نیم حضوری برگزار مي نمايد .دوره از زمان ثبت نام فراگير آغاز و با پرداخت شهريه دوره جزوات آموزشي به ايشان تحويل مي گردد . فراگير همزمان با مطالعه امکان شرکت در تمامی کلاسهای حضوری را طبق برنامه خواهد داشت . فراگیر پس از کسب آمادگي لازم در آزمون پایانی شرکت کرده و در صورت موفقیت گواهی نامه مربوطه را دریافت خواهد نمود .جهت كسب اطلاع بيشتر و ثبت نام با شماره 88490059 تماس حاصل فرماييد .
آشپزی - آموزش آشپزی - آموزش سرآشپزی - آموزش سرآشپزی کنتینانتال - آموزش آشپزی ملل - آموزش کافی شاپ حرفه ای - آموزش فست فود حرفه ای - آموزش قنادی و شیرینی پزی حرفه ای - آموزش نان فانتزی - آموزشگاه فنی و حرفه ای - آموزش نان های غنی شده - موسسه آموزش هتلداری و گردشگری - آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی - گردشگری - آموزش هتلداری و مهمان داری - آموزش - آموزش غذا و دسر و کیک و شیرینی - نانوایی - آموزش هتل داری - آموزش مدیریت هتل داری -