مشخصات :
دوره خدمات پذیرایی ؛ تشریفات و میزبانیاداری( آبدارچی ) ؛ رستوران و واحدهای پذیرایی و تشریفات هتل کد دوره 208جایگاه شغلی : اشتغال در هتل ؛ رستورانها و تالارها به عنوان میزبان ؛ سرمیزبان و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی سمت مدیر تشریفات در هتلها ؛ رستورانها ؛ سازمانها ؛ ارگانها و نهادهای دولتی وخصوصی .هدف دوره : آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل پذیرایی از میزبانی اداری( آبدارچی ) تا میزبانی رستورانها و دیگر واحدهای پذیرایی ؛ آشنایی با روشهای مختلف پذیرایی و وظایف مدیران تشریفات ؛ ایجاد همخوانی و تشریح و تفهیم وظایف اختصاصی میزبانان با توجه به سیستم کاری محل خدمت ؛ انتظارات و الزامات مورد در خواست سازمان مطبوع ؛ برنامه ریزی پرسنلی .محتوای دوره : 1- اصول روشهای پذیرایی 2- الگوهای رفتاری و آداب معاشرت 3- اصول عمومی برگزاری ضیافتها و مدیريت زمان 4- اصول عمومی تشریفات دیپلماتیک 5- آشنایی عمومی با منو و رسپی غذاهای گوناگون و نوشیدنیها 6- شناخت وسایل وتجهیزات ؛ روش کار با آنها و کاربرد اختصاصی هریک7- مدیریت عمومی رستوران ( غذا و نوشابه)8-بهداشت عمومی9- میزآرایی و سفره آرایی کارگاه آموزشی یا کارورزی : نداردالزامات یا پیش نیازها : علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی ؛ خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛ برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛ روحیه خستگی ناپذیر ؛ دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛ دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .توصیه ها : شاغلین این بخش در ارتباط مستقیم با میهمانان هستند پس لبخند دائمی باید جزء لاینفک چهره باشد .طول مدت دوره : دو ماهنوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه موسسه قابل ترجمه و با تائید وزارت امور خارجه و دارای امتیاز مهاجرت.ساعات برگزاری کلاسها : 16:30 تا 18:30 روزهاي شنبه و سه شنبهمحل برگزاری کلاسها : در محل موسسهمیزان شهریه دوره : 3.500.000 ریال (( نحوه پرداخت : نقداً در زمان ثبت نام.
آشپزی - آموزش آشپزی - آموزش سرآشپزی - آموزش سرآشپزی کنتینانتال - آموزش آشپزی ملل - آموزش کافی شاپ حرفه ای - آموزش فست فود حرفه ای - آموزش قنادی و شیرینی پزی حرفه ای - آموزش نان فانتزی - آموزشگاه فنی و حرفه ای - آموزش نان های غنی شده - موسسه آموزش هتلداری و گردشگری - آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی - گردشگری - آموزش هتلداری و مهمان داری - آموزش - آموزش غذا و دسر و کیک و شیرینی - نانوایی - آموزش هتل داری - آموزش مدیریت هتل داری -