مشخصات :
دوره آشپزی بین المللی تخصصی ایرانی و فرنگی کد دوره 133جایگاه شغلی: اشتغال در سمت کمک آشپز ؛ آشپز ؛ در صورت كسب تجربه وتبحر لازم انجام وظیفه به عنوان کمک سر آشپز و ارتقا ء درجات و مدارج شغلی ؛ ایجاد موقعیتهای عالی در زمینه خود اشتغالی در خارج و داخل كشور .اين دوره هم اکنون با توجه به تعداد زیاد علاقه مندان به صورت دوره ای برگزار مي گردد.هدف دوره : عمیق تر نمودن آشنایی فراگیران با هنر وعلم پخت و پز و آشپزی ؛ ایجاد ابتکارات فردی و دستیابی فراگیران به سبک های ویژه ؛ آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های ویژه ؛ آشنایی هر چه بیشتر با رسپی های جدید از انواع متنوع و گوناگون غذاها . محتوای دوره : در این دوره انواع دیگری از پیش غذاها ؛ سوپها ؛ سالادها ؛ اردورها و پیش غذاهای گرم ؛ بنیه ؛ خمیر و پاستاها ی متنوع ؛ غذاهای مختلف با گوشت سفید ؛ غذاهای متنوع با گوشت قرمز ؛ انواع گراتن و سوفله ها ؛ غذاهای فست فودی؛ دسر؛ غذاهای سنتی و ملی ایرانی ؛ غذاهای رژیمی با منشا گیاهی و دروس تئوري کلیات آشپزی ؛ غذا شناسی تخصصی و اصول علمی تغذیه ؛ ایمنی و اطفاء حریق ؛ بهداشت ( فردی ؛ محیط و ابزار ؛ مواد غذایی و انفرادی ) ؛ مدیریت پرسنلی و سازماندهی نیروی انسانی و جایگاه مشاغل در آشپز خانه های صنعتی و قانون کار آموزش داده مي شود. ( لیست رسپی های آموزشی جهت روئیت و اطلاع بیشتر در محل انیستیتو موجود می باشد . در مجموع 120 نوع رسپی جدید غذاهای ملل ). کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد تسهیلات : از متقاضیان دوره دعوت میشود یک جلسه به عنوان میهمان در کلاس شرکت وضمن مقایسه کیفیت کار و آموزش با دیگر مراکز با رضایت کامل ثبت نام نمایند .توجه : با توجه به دستورالعمل جدید معاونت آموزش سازمان میراث فرهنگی ؛ صنایع دستی و گردشگری دارا بودن گواهینامه آشپزی عمومی الزامی نمی باشد .الزامات یا پیش نیازها : آشنایی نسبی با آشپزی . علاقه به غذا وفرایند پخت و همچنین علاقه به مشاغل خدماتی وپذیرایی و دارا بودن سلیقه لازم و زیبا شناسی. توصیه ها :دارا بودن سلامت جسمانی و نداشتن ناراحتی پوستی و مشکلات تنفسی بویایی و چشایی . در صورت طی دوره آشپزی عمومی بین المللی جهت ارتقاء کیفیت کاری و شغلی گذراندن این دوره موکدا توصیه می گردد . در ضمن سعی در فراگیری و تسلط به زبان خارجی انگلیسی جهت دست یابی به علوم جدید تر و پژوهش جهت دستيابي به موقعيتهاي عالي شغلي در خارج و داخل كشور نیز توصیه می شود .طول مدت دوره : حدود 3 ماهنوع گواهی نامه صادره : سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی وگردشگری ممهور به مهر شبکه آموزش توریسم آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد دارای امتیاز مهاجرت و امتیاز درخواست ویزای کار.توجه 1 ) مدارك صادره به دلیل عضویت این موسسه در شبکه آموزش جهانگردی آسیا و اقیانوسیه وابسته به سازمان ملل متحد UN/APETIT قابل ترجمه بوده و به تائيد وزارت دادگستري و وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران مي رسد .توجه 2)اين موسسه به دلیل تغییرات مکرر قوانین و مقررات کشوردر بخشهای مختلف هيچگونه تعهدي در قبال اشتغال به كار فراگيران يا كسب مجوزهاي كار و تاسيس مراكز شغلي يا كسب وام و اعتبارات از سازمانها ؛ ارگانها؛ اتحاديه ها صنوف و بانكها ندارد . توجه 3 ) فراگيران علاقه مند به دريافت كد بين المللي از وزارت كار و امور اجتماعي مي توانند با شركت در آزمون ادواري وزارت كار و سازمان فني حرفه اي راساً اقدام فرمايند .ساعات و زمان برگزاری کلاسها : به دلیل استقبال علاقه مندان و فراگیران عزیز دوره آشپزي حرفه ای تخصصي بين المللي نیزاز سال 1388 به صورت دوره ای و بدون تعطیلی برنامه ريزي و اجرا مي گردد . برنامه اجرايي آن دو روز در هفته روزهای شنبه از ساعت 1630 الی 1900 دروس تئوری و روزهای جمعه از ساعت 09:00 الی 13:30 یا روز های پنجشنبه از ساعت 14:00 الی 18:00 کارگاه آشپزی مي باشد.محل برگزاری کلاسها : در محل موسسه .میزان شهریه دوره : 10/050/000 ریال مواد و نظافت چی به عهده موسسه می باشد.( هزینه مصوب سازمان 11/180/000 ریال )توجه : هزینه های مربوط به کارورزی ؛ آزمون پایان دوره و 3 % مالیات بر ارزش افزوده تماماً به عهده فراگیران می باشد.* برگزاری هر دو دوره آشپزی عمومی و تخصصی و یا گزیده ای از غذا های ملل و ایرانی برای عزیزانی که مایل یه فراگیری منویی خاص برای داخل یاخارج از کشور می باشند امکان پذیر بوده و به صورت قرارداد آموزش خصوصی اجرا می گردد.نحوه پرداخت: 50% شهريه در زمان ثبت نام 50% تسويه طي يك فقره چك به تاريخ یک ماه بعد از آغاز دوره .
آشپزی - آموزش آشپزی - آموزش سرآشپزی - آموزش سرآشپزی کنتینانتال - آموزش آشپزی ملل - آموزش کافی شاپ حرفه ای - آموزش فست فود حرفه ای - آموزش قنادی و شیرینی پزی حرفه ای - آموزش نان فانتزی - آموزشگاه فنی و حرفه ای - آموزش نان های غنی شده - موسسه آموزش هتلداری و گردشگری - آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی - گردشگری - آموزش هتلداری و مهمان داری - آموزش - آموزش غذا و دسر و کیک و شیرینی - نانوایی - آموزش هتل داری - آموزش مدیریت هتل داری -